Anglická Chelsea môže získať poriadny balík: Bude mať na dresoch logo stránky pre dospelých?

Veľkolepá ponuka pre futbalovú Chelsea. Anglický veľkoklub by už čoskoro mohol na dresoch nosiť meno nového sponzora, ktorý mu núka 40 ...
  • Zdroj: Northfoto

Veľkolepá ponuka pre futbalovú Chelsea. Anglický veľkoklub by už čoskoro mohol na dresoch nosiť meno nového sponzora, ktorý mu núka 40 miliónov libier. Spomínaným potenciálnym podporovateľom má byť ale prekvapujúco internetová stránka pre dospelých My.Club.

O zaujímavej ponuke pre londýnsky celok informuje britský denník Daily Mirror. Chelsea momentálne nie je dohodnutá na sponzorovi, ktorého logo by v budúcom ročníku nosila na dresoch.

FOTOGALÉRIA: Bude mať na dresoch logo stránky pre dospelých?

Do jednaní o novom podporovateľovi sa preto zapojila aj stránka pre dospelých My.Club, ktorá vedeniu Blues ponúka rovných 40 miliónov libier. „My tu v My.Clube chceme sponzorovať Chelsea a chceme vylepšiť sklamanie z minulej sezóny," prehlásil sebavedomo prezident populárneho webu pre dospelých Mike Ford. Spomínaná spoločnosť si zároveň želá, aby bolo jej logo umiestnené na prednej strane dresov, a to už počas prvého ostrého ligového zápasu proti Liverpoolu, ktorý sa odohrá 13. augusta.

​My.Club sa už v minulosti snažil uzavrieť sponzorskú zmluvu s talianskym Interom Miláno, no rokovania nedospeli do zdarného konca. Chelsea naposledy nosila na dresoch logo mobilného operátora Three UK. V máji tohto roka ale vypršala ich spoločná zmluva a od tej doby anglický veľkoklub nenašiel žiadnu adekvátnu náhradu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});