Tottenhamu vypršal čas na odpoveď: Ako reagoval na ponuku Bayernu za svoj útočný klenot?

Stále nejasná budúcnosť Harryho Kanea (30). O hviezdneho útočníka Tottenhamu má veľký záujem nemecký Bayern Mníchov, ktorý za neho pred ...
  • Zdroj: NorthFoto

Stále nejasná budúcnosť Harryho Kanea (30). O hviezdneho útočníka Tottenhamu má veľký záujem nemecký Bayern Mníchov, ktorý za neho pred dvomi dňami poslal oficiálnu ponuku vo výške 100 milonov eur. Tím z Londýna mal čas na vyjadrenie do piatkovej polnoci, no podľa anglických médii sa stále nevyjadril.

FOTOGALÉRIA: Ako reagoval Tottenham na poslednú ponuku Bayernu?

Letné prestupové obdobie je azda poslednou možnosťou pre Tottenham, ako výhodne predať svoj ofenzívny klenot. Kapitánovi anglickej reprezentácie končí o rok zmluva a nič nenasvedčuje tomu, že by ju chcel predĺžiť. Je tu teda riziko, že po jej vypršaní odíde zadarmo. 

Prvých niekoľko ponúk Bayernu Mníchov ale Spurs odmietli. Keďže sa v oboch ligách schyľuje k začiatku sezóny, bavorský celok predložil svoju finálnu ponuku vo výške 100 miliónov eur. Londýnskemu klubu dal zároveň čas na rozhodnutie do piatkovej polnoci. K tomu ale nedošlo a o výsledku jednania zatiaľ mlčia obidve strany.

Podľa britského webu Daily Mail navyše predseda Tottenhamu Daniel Levy odcestoval do USA, čo by mohlo vypovedať o jeho nezáujme pokračovať v tejto prestupovej ságe.

Harry Kane je horúcim artiklom na prestupovom trhu.
Bayernu Mníchov už došla trpezlivosť! Posledná ponuka za hviezdneho anglického útočníka Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});