Adam Sýkora si po rokoch užil relax s rodinou: Šantil na mori a jazdil na ťave!

Vydarená dovolenka! Hokejový útočník Adam Sýkora (18), ktorý je hráčom slávneho klubu NHL NY Rangers, si nedávno doprial zaslúžený relax.

Vydarená dovolenka! Hokejový útočník Adam Sýkora (18), ktorý je hráčom slávneho klubu NHL NY Rangers, si nedávno doprial zaslúžený relax.

Fotogaléria

Na dovolenku do tureckého letoviska Belek vyrazil s rodičmi a mladšou sestrou. Denníku Nový Čas prezradil, že v takomto zložení boli naposledy pred tromi rokmi a dni na pláži si užili dosýta.

Talentovaný útočník Adam Sýkora má za sebou dlhú sezónu, ktorú absolvoval najskôr v slovenskej extralige v drese Nitry a po vypadnutí v play-off dostal pozvánku predĺžiť si ročník na farme mužstva NY Rangers v Hartforde, v nižšej zámorskej súťaži AHL.

„Sezóna bola naozaj náročná, navyše som aj maturoval, preto som si potreboval na pár dní už oddýchnuť. Tento mesiac mám trošku voľnejší, čo sa týka letnej prípravy, tak som sa rozhodol ísť na pár dní s rodičmi a so sestrou k moru do Turecka. Naposledy sme strávili spoločnú dovolenku pred tromi rokmi, takže bolo fajn byť zase celá rodina pokope,“ povedal pre náš denník Adam, ktorý má veľmi rád adrenalín a pri mori to všetci Sýkorovci naplno roztočili.

„Zapojili sme sa asi do všetkých aktivít, do ktorých sa dalo (smiech). Hlavne v mori sme si užili viaceré atrakcie a vyskúšal som si aj jazdu na ťave. Nebál som sa, ale mal som určitý rešpekt.“

Účastník seniorského šampionátu z roku 2022 je už z Turecka doma, ale nie nadlho. „Už na začiatku augusta odlietam do zámoria, kde budem pokračovať v letnej príprave. Chcem byť čo najlepšie nachystaný na septembrový hlavný kemp, aby som sa ukázal v dobrom svetle. Aj preto som bol rád za spoločný pobyt pri mori, pretože rodinu neuvidím celý rok. Najbližšiu sezónu už strávim na farme v AHL v Hartforde, ale budem sa snažiť, aby prišla aj šanca z prvého tímu. Debut v NHL by bol naozaj paráda,“ dodal na záver Sýkora.

Láka ho šampionát v Česku

Šikovný útočník Adam Sýkora tento rok chýbal na šampionáte v Rige pre klubové povinnosti. Budúci rok by si veľmi rád zahral na majstrovstvách v Česku. „Je to veľké lákadlo a obrovská motivácia dostať sa do nominácie. Bude sa hrať v Ostrave, kde príde veľa slovenských fanúšikov, takže už teraz to mám v hlave,“ doplnil Adam.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});