Manchester United našiel náhradu za Davida de Geu: Zlanáril bývalého Škriniarovho spoluhráča

Spojenie Manchesteru United a Andrého Onany (27) je na spadnutie. Reprezentačný brankár Kamerunu by sa mal stať novou posilou anglického ...
  • Zdroj: Northfoto

Spojenie Manchesteru United a Andrého Onany (27) je na spadnutie. Reprezentačný brankár Kamerunu by sa mal stať novou posilou anglického veľkoklubu. K spečateniu transferu mu stačí už len úspešne prejsť zdravotnou prehliadkou a podpísať novú zmluvu.

FOTOGALÉRIA: Andre Onana

Onana by mal do United prestúpiť z Interu Miláno, ktoré za neho zinkasuje čiastku okolo 50 miliónov eur. Odchovanec Ajaxu Amsterdam by mal v pozícii tímovej jednotky nahradiť odchádzajúceho Davida de Geu.

Podľa zdrojov ESPN by mal byť Onana tímu k dispozícii už na predsezónnom turné v USA. Klub pre neho momentálne rieši víza. Kamerunského brankára s kvalitnou kopacou technikou si osobne vyhliadol manažér „červených diablov" Erik ten Hag, ktorý ho viedol v spomínanom holandskom celku.

Vďaka tomuto nákupu navyše dostane kmeňový hráč Manchestru Dean Henderson možnosť natrvalo prestúpiť do Nottinghamu Forest, kde bol počas uplynulej sezóny na hosťovaní. United by za neho mali dostať 20 miliónov libier.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});