Brankár PSG sa prvýkrát po nehode prihovoril fanúšikom: Jeho návrat na trávniky bude poriadne zložitý

Z najhoršieho je definitívne vonku a z nemocnice v Seville chodia stále len pozitívnejšie správy. Práve tam leží futbalový brankár Sergio ...
  • Zdroj: Northfoto

Z najhoršieho je definitívne vonku a z nemocnice v Seville chodia stále len pozitívnejšie správy. Práve tam leží futbalový brankár Sergio Rico (29). Kmeňový hráč PSG, ktorý po páde z koňa bojoval život, teraz prvýkrát po hrozivej nehode prehovoril.

FOTOGALÉRIA: Brankár PSG sa prvýkrát po nehode prihovoril fanúšikom

„Ďakujem všetkým, ktorí mi v týchto komplikovaných dňoch prejavili svoju náklonnosť. Neustále sa zlepšuje, cítim sa veľmi šťastný a dúfam, že sa čoskoro opäť uvidíme," odkázal futbalista na sociálnych sieťach.

Sergio Rico bol po ťažkom páde z koňa 19 dní v kóme, teraz je už ale pri vedomí a komunikuje s rodinou. Minulý týždeň bol tiež premiestnený z jednotky intenzívnej zdravotnej starostlivosti. 

Podľa športového denníka Corriere Della Sera je však prípadný návrat brankára Paríž Saint-Germain medzi tri tyče poriadne zložitý. Počas svojho pobytu v nemocnici totiž schudol 20 kilogramov a svalová hmota mu klesla približne o 30 %. 

Španielsky brankár Sergio Rico.
Brankár PSG je z najhoršieho vonku: Po piatich týždňoch sa dostal z JIS-ky! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});