Sagana vysmial vlastný syn: Prezradil, čo žiadal od Marlona

Slovenský cyklista Peter Sagan (33) sa poslednýkrát zúčastni Tour de France. Pred slávnymi pretekmi prezradil, čo mu sľúbil syn Marlon.

Slovenský cyklista Peter Sagan (33) sa poslednýkrát zúčastni Tour de France. Pred slávnymi pretekmi prezradil, čo mu sľúbil syn Marlon.

Fotogaléria

Sagan má ešte jeden malý sen a to v horskej cyklistike zabojovať o olympiádu v Paríži 2024. Stále nemyslí na to, čo bude robiť po kariére. „Športový komentátor? Nie, to určite nie je pre mňa. Vlastne ani neviem, či sa budúci rok ukážem na pretekoch,“ povedal pre periodikum Het Nieuwsblad.

(ilustračné foto).
Slovenský šport smúti: Náhle zomrela bývalá úspešná reprezentantka († 70) Zobraziť článok

Rodák zo Žiliny po sezóne končí s cestnou cyklistikou a jeden z dôvodov je, že sa chce viac venovať šesťročnému synovi Marlonovi. Ten mu sľúbil, že nepôjde v jeho šľapajach. „Nechcem, aby sa stal cyklistom. Keď som sa tento rok vrátil z Paríža-Roubaix so špinavou a s oškretou tvárou, Marlon sa ma spýtal, čo sa stalo.

Neodpovedal som mu, len som povedal: „Sľúb mi, že nikdy nebudeš pretekať.“ Našťastie na to veľmi nemyslí. Jeho odpoveď znela: „Idem hrať tenis. Nerozumiem, prečo ty tak rád pretekáš. V podstate sa mi smial môj šesťročný syn,“ prezradil Peter Sagan.

Peter Sagan pred Tour de France neprežíva najvydarenejšie obdobie.
Sagan znova ukázal, prečo ho ľudia milujú: Povahu šoumena nezaprel Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});