V biatlone sa roztrhlo vrece s mamičkami: Paulína Fialková sa teší na vianočný darček!

Ešte si to všetko musí vraj dať dohromady čo a ako bude! V návale šťastia z najkrajšej správy, s ktorou sa trojnásobní olympionici biatlonistka ...
  • Zdroj: instagram.com/paja.fialkova

Ešte si to všetko musí vraj dať dohromady čo a ako bude! V návale šťastia z najkrajšej správy, s ktorou sa trojnásobní olympionici biatlonistka Paulína Bátovská Fialková (30) s manželom - chodcom Milošom Bátovským (44) podelili s celým svetom, na to ešte nebol čas.

FOTOGALÉRIA: Paulína Bátovská Fialková

Najlepšia slovenská biatlonistka súčasnosti, ktorej sa „to“ podarilo takmer do roka a do dňa od svadby (v máji 2022), sa teší na vianočný darček. Prvý potomok biatlonovej krásky by sa mal narodiť v decembri. 

„Preorientovávam sa pomaly. Kým sa bude dať, budem trénovať stále v takom udržiavacom móde, aby sa moje telo z pokoja nezbláznilo,“ prezradila Paulína, ktorá sa zaradila medzi biatlonistky, ktoré budú v novom ročníku SP 2023/2024 určite na štarte chýbať.

O sedem dní pred sympatickou Slovenkou rovnakú správu zvestovala svetu aj hviezdna Nórka Marta Roiselandová a ešte pred ňou to boli Nemka Herrmannová-Wicková, Francúzka Chevalierová-Bouchetová a aj Bieloruska Džinara Alimbekavová, ktorá však aj tak štartovať nemôže, kým trvajú sankcie týkajúce sa ruských a bieloruských športovcov pre agresiu na Ukrajinu. Paulína k fotke pridala veľavravný popisok: „Zmena je život. Pre mňa to nikdy nebola len fráza. A na túto sa obaja extrémne tešíme!“

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});