Honzek myslel na jediné: Bál som sa, že spadnem na pódiu

Neopísateľné chvíle zažíva aj ďalší slovenský hokejista na drafte v Nashville. Útočníka Samuela Honzeka (18) si v 1. kole zo 16. miesta ...
  • Zdroj: TASR/AP

Neopísateľné chvíle zažíva aj ďalší slovenský hokejista na drafte v Nashville. Útočníka Samuela Honzeka (18) si v 1. kole zo 16. miesta vybral klub Calgary Flames.

FOTOGALÉRIA: Samuel Honzek

Pre Nový Čas mladý reprezentant prezradil, že keď kráčal na pódium, tak sa mu premietol v hlave celý život a bál sa iba toho, aby sa nepotkol a nespadol...

Prognózy odborníkov sa vyplnili do bodky, keď avizovali, že v 1. kole draftu bude mať Slovensko zastúpenie v podobe Dvorského a Honzeka. „Musím povedať, že to, čo teraz prežívam, je niečo neskutočné. Keď zahlásili moje meno a kráčal som na pódium, tak mi v hlave prebleskol celý život. Len som si hovoril, aby som niekde nezakopol a nespadol,“ povedal s úsmevom pre náš denník Honzek.

„Konečne zo mňa opadol aj stres a môžem si to teraz užiť. Teším sa, že budem súčasťou organizácie Calgary, a už sa neviem dočkať,“ pokračoval Samuel, ktorý sa stal spoluhráčom Adama Ružičku.

Na otázku, ako vidí svoju šancu v klube, odvetil: „Mám pred sebou veľa roboty. Teraz sa sústredím na kempy, ktoré ma čakajú, a snažiť sa ukázať v najlepšom svetle. V tom hlavnom v septembri by som rád odohral nejaký prípravný duel za Calgary a udržal sa v tíme čo najdlhšie,“ doplnil.

Juraj Pekarčík strávil uplynulú sezónu v extraligovej Nitre.
Historický draft pokračuje! K Dvorskému pribudol do St. Louis ďalší krajan Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});