Georgina ohuruje na luxusnej jachte dokonalým telom: Ronaldo sa nedal zahanbiť!

Georgina Rodriguezová ohúrila dokonalou postavou na luxusnej dovolenke na jachte! Ale zahanbiť sa nedal ani Cristiano Ronaldo.
  • Zdroj: instagram @georginagio

Georgina Rodriguezová ohúrila dokonalou postavou na luxusnej dovolenke na jachte! Ale zahanbiť sa nedal ani Cristiano Ronaldo.

FOTOGALÉRIA: Georgina Ronaldo dovolenka

Cristiano Ronaldo si po náročnej klubovej sezóne a reprezentačných povinnostiach v kvalifikácii o postup na Euro 2024 potreboval oddýchnuť. A tak zobral priateľku Georginu Rodriguezovú a ich deti na dovolenku na ich luxusnú jachtu. Užívajú si letné radovánky pri pobreží Sardínie v Taliansku.

Cristiano Ronaldo v drese saudskoarabského Al-Nassr.
Bohatí Saudi lákajú slovenskú hviezdu: Zahrá si po boku Ronalda? Zobraziť článok

Ronaldo kúpil luxusnú jachtu za viac ako šesť miliónov eur v roku 2020. Poskytuje nielen dokonalý luxus, ale aj pohodlie a súkromie. Päť luxusných kabín, šesť spální a moderná kuchyňa, to všetko nájdete na jachte menom Azimut Grande. Georgina sa dokonalými krivkami a dovolenkovými zábermi pochválila na sociálnej sieti instagram. No nezaostáva ani Ronaldo, ktorý ohuruje aj v 38 rokoch stále špičkovou formou.

Cristiano Ronaldo zažiaril víťazným gólom v poslednej minúte kvalifikačného zápasu proti Islandu a bude hrozbou aj pre slovenský tím. Pre Ronalda to bol jubilejný 200. zápas v národnom tíme. Je rekordným kanonierom futbalovej histórie so 123 reprezentačnými gólmi.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});