Kane túži v lete opustiť Tottenham, prestúpiť chce ku konkurencii

Anglický futbalista Harry Kane (29) dúfa, že sa v letnom prestupovom období presťahuje z Tottenhamu do Manchestru United.
  • Zdroj: Northfoto

Anglický futbalista Harry Kane (29) dúfa, že sa v letnom prestupovom období presťahuje z Tottenhamu do Manchestru United.

Londýnsky klub chce za svojho odchovanca dostať 117 miliónov eur, uvádza Daily Mail.

Anglický útočník verí, že United by sa mohol vrátiť k rokovaniam, ak prezident Tottenhamu Daniel Levy zníži cenu hráča. Spurs požadujú 117 miliónov za 29-ročného hráča, ktorému vyprší zmluva v lete budúceho roka.

Kane odohral v minulej sezóne 28 zápasov v Premier League, v ktorých strelil 30 gólov a pridal tri asistencie.

Manchester stratil záujem o Kanea pre veľké finančné požiadavky Spurs. "Červení diabli" sa preto sústreďujú na získanie Rasmusa Höjlunda z Atalanty.

Tréner Weiss bude mať svojim zverencom čo povedať.
Žreb Ligy majstrov: TOTO sú možní súperi Slovana v 2. predkole Zobraziť článok

Manchester United zvýšil ponuku za Mounta na 58 miliónov eur

Anglický futbalový klub Manchester United zvýšil ponuku za Masona Mounta na približne 58 miliónov eur. Ofenzívnemu stredopoliarovi v londýnskej Chelsea vyprší zmluva na budúci rok.

"The Blues" minulý týždeň odmietli ponuku United v hodnote 52 miliónov eur s tým, že za 24-ročného Angličana chcú o 17 miliónov viac. Manchester však potrebuje posily aj na iných pozíciách a nie je jasné, či je za Mounta ochotný ponúknuť až toľko, pripomína agentúra DPA.

Angličan, ktorý je odchovanec Chelsea, odohral za prvé mužstvo 195 zápasov, v ktorých strelil 33 gólov a pridal 37 asistencií. V drese národného tímu sa predstavil v 36 dueloch a dal päť gólov.

Na snímke tréner Manchestru City Pep Guardiola reaguje v zápase 11. kola anglickej Premier League FC Liverpool - Manchester City.
Manchester City uzavrel prvý letný prestup, získal skúseného reprezentanta Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});