Bývalý český reprezentant sa postaví pred súd: Vyhrážanie so zbraňou! Hrozia mu dlhé roky v base

Takýto dôchodok si rozhodne nepredstavoval. Na bývalého českého futbalového reprezentanta Davida Limberského (39) podal štátny zástupca ...
  • Zdroj: TASR - Daniel Veselský

Takýto dôchodok si rozhodne nepredstavoval. Na bývalého českého futbalového reprezentanta Davida Limberského (39) podal štátny zástupca žalobu. Informáciu priniesol denník Právo. Spoločne s Limberským sú obžalováni ďalší traja muži. Štvorici hrozí až osem rokov za mrežami.

Brazílčania Antony (vľavo) a Casemiro v drese Manchesteru United.
Škandál hviezdy United: Napadol tehotnú priateľku, tá potratila! Zobraziť článok

Limberský bol obvinený na jeseň minulého roka zo zločinu vydierania. Toho sa so svojimi spolupáchateľmi mal dopustiť tým, že vyhrážaním strelnou zbraňou od muža vymáhali štyri milióny českých korún (približne 169 000 eur). Tie mu mal bývalý obranca Plzne poskytnúť na nákup výpočtovej techniky k ťažbe kryptomien.

Práve niekdajší český reprezentant vraj mužovi stanovil termín na vrátenie peňazí do konca novembra. Muž ale odmietal platiť, namiesto toho ponúkal ťažobné stroje. Následne sa strhla hádka.

Podľa denníka Právo teraz štátny zástupca na základe zistených skutočností obžaloval Davida Limberského i jeho komplicov. Všetkým štyrom zainteresovaným mužom hrozí v prípade dokázania viny až osem rokov vo väzení.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});