Škandál hviezdy United: Napadol tehotnú priateľku, tá potratila!

Brazílsky krídelník z tímu Manchester United Antony (23) čelí vážnemu obvineniu! Bývalá priateľka na futbalistu podala trestné oznámenie, ...
  • Zdroj: Northfoto

Brazílsky krídelník z tímu Manchester United Antony (23) čelí vážnemu obvineniu! Bývalá priateľka na futbalistu podala trestné oznámenie, niekoľkokrát ju fyzicky napadol, dokonca aj potratila.

Brazílsky reprezentačný krídelník a hviezda Manchesteru United Antony čelí vážnemu obvineniu. Bývalá priateľka Gabriela Cavallinová na futbalistu podala trestné oznámenie súvisiace so štyrmi prípadmi násilia. Antonyho obviňuje z napadnutia, ublíženia na zdraví a vyhrážania sa. Informuje o tom brazílska verzia ESPN.

Asociácia priaznivcov Manchestru United pod názvom The 1958 pripravuje protest proti rodine Glazerovcov.
Katarský šejk sa naďalej usiluje o zisk Manchestru United: Záujem má aj britský miliardár Jim Radcliffe Zobraziť článok

Horor odštartoval vlani v júli, keď Antony mal napadnúť Cavallinovú v nočnom podniku v brazílskom Sao Paule po tom, čo sa s ním rozišla. Podľa Cavallinovej bola Antonym a ochrankou vyvedená z podniku, futbalista ju ťahal za vlasy a za ruku a strčil do auta. V čase prvého útoku bola v sedemnástom týždni tehotenstva a v tom istom mesiaci potratila. „Vo svojej výpovedi nedáva túto skutočnosť do súvislosti s agresiou, ktorú utrpela v tom istom mesiaci,“ uvádza brazílske ESPN.

Cavallinová o mesiac napriek všetkému obnovila svoj vzťah s hviezdou United, ale trpko to oľutovala. Prišli totiž ďalšie útoky, najmä z dôvodu žiarlivosti. Pri jednom utrpela posunutie silikónovej zubnej protézy, v dôsledku čoho musela neskôr na operáciu. Rozbitý mobil, tržná rana na prste, vyhrážky smrťou. Aj z tohto všetkého obviňuje dídžejka a influencerka bývalého priateľa.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});