Na ceny v aréne a vo fanzóne frflú všetci fanúšikovia: Jedno pivo za 6 eur

Je to lacnejšie ako vlani vo Fínsku, ale napriek tomu siahnete riadne hlboko do vrecka. Ceny v bufetoch priamo v Arene Riga či vo fanzóne ...
  • Zdroj: mko

Je to lacnejšie ako vlani vo Fínsku, ale napriek tomu siahnete riadne hlboko do vrecka. Ceny v bufetoch priamo v Arene Riga či vo fanzóne nie sú šité na peňaženku bežného Slovákov.

FOTOGALÉRIA: Fanúšikovia

Za pivo vysolíte až 6 eur a ak si chcete dať niečo drobné pod zub, ako napríklad párok v rožku, tak si pripravte 4 eurá. 

Slovenskí fanúšikovia najmä prvý víkend na turnaji zaplavili vo veľkom metropolu Lotyšska. Väčšina z nich očakávala, že ceny v bufetoch budú v porovnaní z vlaňajším Fínskom podstatne prijateľnejšie. „Je to o niečo lacnejšie než vlani v Helsinkách, ale iba o niečo. Čakali sme nižšie ceny, to sa musím priznať. Vlani stálo pivo v hale 9 eur, teraz iba 6, ale aj to je dosť,“ vyjadril sa fanúšik Jaroslav zo Šurian.

Slovenskí hokejisti sa vrátili z MS v Rige do Bratislavy.
Slovenskí hokejisti sa vrátili z MS domov: V tichosti a bez vítania fanúšikov Zobraziť článok

Vysoké ceny prekvapili aj rodinku z Bratislavy. „Mohlo by to byť lacnejšie. Aj domáci Lotyši frflú, že ceny sú najvyššie, aké v krajine boli. Neviem, či je to šampionátom, alebo krízou. Nič sa nedá robiť, iba zaplatiť. Neostaneme totiž smädní či hladní,“ pousmial sa fanúšik Peter, ktorý prišiel do dejiska turnaja v jeho druhej polovici.

Na snímke slovenskí hokejisti po prehre 2:4 v zápase základnej B- skupiny so Švajčiarskom.
Štvrťfinále bude pre slovenský hokej dôležité: Ako môže ohroziť náš postup na ZOH 2026? Zobraziť článok

„Inak štadión i mesto sú pekné, určite je to lepšie zorganizované, ako vlani v Helsinkách, kde nebola pred halou žiadna fanzóna. Tu je to paráda,“ dodal.

Ceny v Rige

- pivo 6 €

- nealko pivo 6 €

- vodka, whisky 6 €

- Prosecco 6 €

- rum 8 eur

- Aperol 8 €

- nealko, minerálka 4 €

- hotdog 4 €

- sendvič 4,50 €

- klobása 6 €

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});