Prečo Pánik bojkotuje slovenské médiá? Nepíšte kok*tiny, odkázal Rišo

Slovenský hokejový útočník Richard Pánik (32) rozhodol dôležitý duel proti Slovincom a udržal šance tímu na postup do štvrťfinále. Ale ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Slovenský hokejový útočník Richard Pánik (32) rozhodol dôležitý duel proti Slovincom a udržal šance tímu na postup do štvrťfinále. Ale na jeho slová po zápase slovenskí fanúšikovia čakali márne.

FOTOGALÉRIA: Richard Pánik

Pánik už pár rokov vedie tichú vojnu proti slovenským novinárom. Žiadne rozhovory tunajším médiám neposkytuje. A keď sa už objaví v mixzóne, tak odpovedá len na otázky reportérov zo zahraničia.

Prečo Richard Pánik bojkotuje slovenské médiá? Dôvod siaha do minulosti a ide o incident zo zámoria.

Písal sa rok 2018. Slovenský hokejista mal už po sezóne a vyrazil do baru.

Všetko sa to začalo okolo ôsmej hodiny večer pri podniku Bevvy v Scottsdale. Políciu tam podľa záznamu privolal manažér podniku John Turro. „Dôvodom bolo, že muž oblečený v modrých krátkych nohaviciach a šľapkách Nike javiaci známky opitosti po zákaze vstupu do podniku sa snažil pretlačiť cez ochranku. Vraj sa chcel rozprávať s barmankou. Odmietol odísť a stál pri dverách,“ píše sa v zápisnici polície. Muži zákona Pánika zaistili a strávil štyri hodiny na stanici. Prípad stále nie je uzavretý.

Všetky slovenské médiá informovali o Pánikovom incidente, čo ho malo veľmi nahnevať. Odvtedy sa s tunajšími novinármi rozpráva minimálne. Rozhovory neposkytuje ani na prebiehajúcom šampionáte v Rige.

Slovenskí hokejisti a realizačný tím absolvovali na MS v Rige spoločné fotenie.
Dusno na slovenskej striedačke: Hrivík mal konflikt s Hudáčkom! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});