Draisaitl je nezastaviteľný: Proti Vegas sa mu podaril historický zápis!

Hokejisti Edmontonu Oilers  vyrovnali stav série 2. kola play off NHL na 1:1, keď v súboji účastníkov Západnej konferencie zvíťazili ...
  • Zdroj: TASR

Hokejisti Edmontonu Oilers vyrovnali stav série 2. kola play off NHL na 1:1, keď v súboji účastníkov Západnej konferencie zvíťazili na ľade tímu Vegas Golden Knights 5:1.

Strelecké opory tímu Leon Draisaitl a Connor McDavid si zapísali po dva góly, kanadský center pridal aj jednu asistenciu.

FOTOGALÉRIA: Edmonton vyrovnal stav série

Zápas sa rozhodol už v prvej tretine, ktorú "olejári" vyhrali 4:0. Draisaitl v nej otvoril skóre v 3. min a v 17. min pridal aj svoj druhý gól na 4:0.

Skóroval tak už v piatom stretnutí v rade a vôbec ako prvý hráč histórie zaznamenal v prvých dvoch dueloch série play off šesť presných zásahov.

Celkovo sa vo vyraďovacej časti trafil už trinásťkrát. Výrazne k triumfu prispel aj krídelník Zach Hyman, ktorý dosiahol tri asistencie.

        NHL - 2. kolo play off
semifinále Západnej konferencie - 2. zápas
Vegas - Edmonton 1:5
Góly: 42. Barbašev (Stone) – 3. Draisaitl (Bouchard, McDavid), 8. Bouchard (Nugent-Hopkins, Hyman), 12. McDavid, 17. Draisaitl (Yamamoto, Hyman), 32. McDavid (Nugent-Hopkins, Bouchard)
/stav série: 1:1/

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});