Třinecké oslavy odkryli aj jedno tehotenstvo: Marko Daňo bude otcom!

Boli to nervy, ale piatkový finálový súboj najvyššej českej hokejovej súťaže nakoniec Třincu priniesol piaty majstrovský titul, štvrtý ...
  • Zdroj: Instagram/@petra.dano

Boli to nervy, ale piatkový finálový súboj najvyššej českej hokejovej súťaže nakoniec Třincu priniesol piaty majstrovský titul, štvrtý po sebe.

FOTOGALÉRIA: Marko Daňo

Kľúčové štvrté víťazstvo, ktoré otvorilo cestu k majstrovským oslavám, sa pritom nerodilo vôbec ľahko. Žiaden z predošlých víťazov českej extraligy nemusel odohrať na ceste za titulom toľko zápasov, ako v tohtoročnom play-off Oceliari!

Po záverečnej siréne sa začali mohutné oslavy, pri ktorých vyšli najavo aj iné triumfy! Marko Daňo (28) s manželkou Petrou priamo na ľade zvestovali svetu, že očakávajú prvého potomka.

Roztomilejšie zvestovanie radostnej správy sa nedá naplánovať! Marko Daňo tak mal v piatok dupľovaný dôvod na veľké oslavy. Okrem majstrovského titulu aj to, že čoskoro sa prvý raz stane otcom.

Daňovci sa touto novinkou pochválili priamo pri Masarykovom pohári, pri ktoom zapózovali s drobným detským oblečením v třineckých farbách a so slávnym třineckým pokrikom: Mám silu dračiu!

„Slová nie sú treba. Sme majstri,“ tešila sa budúca mamička, ktorá neskôr na instagrame k fotke pridala tieto slová: „A náš malý majstrovský dráčik je na ceste!“

Marcinko s tehotnou manželkou Vladimírou (31) a dcérkou Linou (2,5) sa tešia na druhý prírastok.
Prestupové novinky z Česka: Marcinko odchádza z Třinca, Godla nepokračuje v Litvínove Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});