Vzácna návšteva na tribúnach: Bitku o majstra sleduje aj Pálffy

Hokejová legenda v hľadisku! Do arény Zvolena zavítal na štvrtkový tretí finálový duel aj bývalý skvelý útočník a majster sveta z roku ...
  • Zdroj: Patrik Ľupták

Hokejová legenda v hľadisku! Do arény Zvolena zavítal na štvrtkový tretí finálový duel aj bývalý skvelý útočník a majster sveta z roku 2002 Žigmund Pálffy (50).

FOTOGALÉRIA: Žigmund Pálffy a Peter Oremus

Prišiel si pozrieť nielen dobrý hokej, ale najmä podporiť svojho bývalého spoluhráča i trénera Petra Oremusa (52), ktorý vedie tím spod Pustého hradu.

Prítomnosť bývalého útočníka Žigmunda Pálffyho, ktorý v minulosti odohral v slávnej NHL takmer 700 stretnutí, potešila kormidelníka Petra Oremusa, ktorý so Žigom hrával za Skalicu a neskôr ho aj trénoval. „Som rád, že Žigo chodí na naše zápasy a podporuje nás. Lístky si rieši po svojej osi, do kabíny po zápasoch nechodí, ale vždy si zavoláme a podebatujeme nielen o hokeji,“ prezradil pre Nový Čas Oremus.

Prítomnosť hokejovej legendy Zvolenu v treťom finále šťastie napokon nepriniesla. Oremusov výber totiž po dvoch zaváhaniach v Steel aréne (1:3 a 0:1) prehral aj úvodný domáci duel 1:3 a v boji o majstrovský titul prehráva v sérii už 0:3.

Včera bol na programe pod Pustým hradom štvrtý súboj (skončil sa po uzávierke), ktorý už mohol rozhodnúť o novom majstrovi. Košice by sa tak po dlhých ôsmich rokoch radovali z deviateho klubového primátu v samostatnej ére.

Aleš Kranjc trpí nevyliečiteľnou ALS.
Päťnásobný majster trpí nevyliečiteľnou chorobou: Čišovského († 40) pripravila o život Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});