Futbalisti PSG prežívajú hlbokú krízu: Fanúšikovia zúria, schytal to Messi

Paríž St. Germain utrpel v Ligue 1 druhú domácu prehru za sebou. Po zakopnutí so Stade Rennes (0:2) nestačili futbalisti úradujúceho ...
  • Zdroj: SITA/AP

Paríž St. Germain utrpel v Ligue 1 druhú domácu prehru za sebou. Po zakopnutí so Stade Rennes (0:2) nestačili futbalisti úradujúceho francúzskeho majstra ani na Olympique Lyon, ktorému podľahli 0:1.

Časť fanúšikov PSG pred začiatkom duelu vypískala argentínskeho útočníka Lionela Messiho. Parížania sú napriek prehre na čele tabuľky, no už iba so šesťbodovým náskokom pred Racingom Lens a Olympique Marseille.

Lyon sa mohol v Parku princov ujať vedenia už v prvom polčase, Alexandre Lacazette však nepremenil pokutový kop. O zisku troch bodov pre hostí rozhodol Bradley Barcola, ktorý vystriedal zraneného Amina Sarra.

Pre Paríž to bola už piata ligová prehra v tomto roku. Pred zápasom sa pri oznámení základných jedenástok oboch tímov ozval zo sektora fanúšikov domácich piskot na adresu Messiho. Argentínčanovi 30. júna vyprší dvojročný kontrakt a vo viacerých médiách sa objavili špekulácie o jeho možnom návrate do FC Barcelona.

Slovenský futbalista SSC Neapol Stanislav Lobotka.
Hamšík chváli Lobotku: Je to maják v strede ihriska! Nikdy nepokazí prihrávku Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});