Nemec prepálil všetko, čo mu stálo v ceste: Vyrovnal rekord hviezdneho Vojnova!

Slovenský hokejista Šimon Nemec prispel gólom k triumfu Uticy Comets nad Wilkes-Barre/Scranton Penguins 4:1. Devätnásťročný obranca dal ...
  • Zdroj: GettyImages

Slovenský hokejista Šimon Nemec prispel gólom k triumfu Uticy Comets nad Wilkes-Barre/Scranton Penguins 4:1. Devätnásťročný obranca dal svoj ôsmy gól v sezóne a vyhlásili ho za tretiu hviezdu zápasu.

FOTOGALÉRIA: Nemec

Dvojka vlaňajšieho draftu NHL sa gólovo presadila v druhom zápase po sebe. Aj v predošlom stretnutí bol Nemec medzi hviezdami zápasu, zaznamenal gól a asistenciu. Jedna z najväčších nádejí organizácie New Jersey Devils vyrovnala rekord ruského obrancu Vjačeslava Vojnova v počte gólov obrancu v AHL medzi hráčmi do 19 rokov. Vojnov tento rekord vytvoril v sezóne 2008-09 a Nemcovi chýba jeden presný zásah, aby to prekonal.

 

 

Erik Černák v bitke s Jujharom Khairom.
Tatar skóroval proti bývalému klubu, Černák rozdával tvrdé rany v bitke Zobraziť článok

Svoj 14. gól v sezóne strelil Miloš Kelemen, jeho Tucson však prehral s Milwaukee 3:5. Slovenský útočník má po 55 dueloch sezóny na konte 27 bodov. V akcii boli aj Pavol Regenda a Marián Studenič, ale bodovo sa nepresadili.

 

 

Slovenský hokejista Filip Mešár zaznamenal v noci na nedeľu 17. gól v sezóne v juniorskej OHL. Presadil sa v zápase Kitcheneru proti Windsoru a ukončil tak desaťzápasové gólové suchoty. V predošlých zápasoch nazbieral od 17. februára deväť asistencií. Celkovo má po 46 zápasoch na konte 46 bodov. Hostí potiahol center Shane Wright, ktorý dosiahol svoj prvý hetrik v sezóne.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});