V rodine trojnásobnej olympijskej víťazky rastie športový nasledovník: Kuzminovej synovi učarovali bežky!

Ide v šľapajach svojich slávnych rodičov! Už niekoľko mesiacov sa v bežeckom mládežníckom lyžovaní objavuje meno Jelisej Kuzmin (15).
  • Zdroj: Instagram/nastja.kuzminova

Ide v šľapajach svojich slávnych rodičov! Už niekoľko mesiacov sa v bežeckom mládežníckom lyžovaní objavuje meno Jelisej Kuzmin (15).

Ide o syna slovenskej biatlonovej legendy Anastasie Kuzminovej (38), ktorá získala na zimných olympiádach v rokoch 2010 až 2018 tri zlaté a tri strieborné medaily. Otec a Nastin manžel Daniel Kuzmin (45) pre Nový Čas prezradil, že ich v rodine teší, že ich syn športuje, bežkovanie ho baví a má aj svoje ciele do budúcnosti.

FOTOGALÉRIA: Jelisej Kuzmin

Bežky sú v rodine Kuzminovcov neodmysliteľnou súčasťou ich bežného života. Bývalá úspešná biatlonistka spoločne so svojím manželom, ktorý v minulosti tiež aktívne športoval v bežeckom lyžovaní a reprezentoval Izrael, odmalička vedie obe svoje ratolesti k športu.

„Syn Jelisej, rovnako ako aj dcérka Olívia, od detstva bežkuje. Je to súčasť nášho života, takže sme ich to naučili prirodzene. Sme s Nasťou radi, že ich šport baví,“ povedal na úvod pre Nový Čas Daniel Kuzmin, ktorý spoločne so svojou manželkou trénuje nielen svoje deti, a tak je aj Jelisej členom Kuzmina teamu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});