Hokejový Slovan rozšíril realizačný tím: Daniel Štumpf prichádza na TÚTO pozíciu

Daniel Štumpf (31) posilnil Slovan! Bývalý extraligový útočník bude zastávať funkciu v širšom realizačnom tíme belasých.
  • Zdroj: hcslovan.sk

Daniel Štumpf (31) posilnil Slovan! Bývalý extraligový útočník bude zastávať funkciu v širšom realizačnom tíme "belasých".

FOTOGALÉRIA: Štumpf

Daniel Štumpf bude zastávať funkciu skauta. Čo teda bude mať 31-ročný člen realizačného tímu Slovana v náplni práci? "Vyhľadávanie a dlhodobé sledovanie mladých talentovaných hokejistov už od veku 13-14 rokov. Z geografického hľadiska bude mať na starosti najmä región hlavného mesta, západného a stredného Slovenska," píše sa na oficiálnej stránke klubu.

"Jeho angažovanie nadväzuje tiež na strategický plán klubu vybudovať do troch rokoch novú klubovú hokejovú akadémiu, v ktorej by talentovaní hráči mali nájsť optimálne podmienky pre svoj rozvoj po hokejovej, ako aj ľudskej a vzdelanostnej stránke. Akadémia by na základe dohody s úradom Bratislavského samosprávneho kraja mala vyrásť v južnej časti Petržalky," pokračuje správa HC Slovan Bratislava.

Počas hráčskej kariéry Daniel Štumpf obliekal dresy najmä slovenských klubov. V Slovane však nepôsobil. "Na novú výzvu sa veľmi teším. Po skončení hráčskej kariéry som chcel zostať v úzkom kontakte s hokejom. Vyhľadávanie, sledovanie a hodnotenie hráčov ma vždy zaujímalo a som veľmi rád, že v tejto oblasti môžem na profesionálnej úrovni pôsobiť a ďalej sa rozvíjať v najväčšom klube na Slovensku. Pri svojej práci, ktorá je na čiastočný úväzok, budem spolupracovať s viacerými skúsenými a kvalitnými ľuďmi, ktorí sú na Slovane," uviedol samotný Štumpf.

Českí hokejisti v drese
Český útočník predĺžil kontrakt s Bostonom: Šiesta najlukratívnejšia zmluva v histórii NHL! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});