Bývalá lyžiarka Jana Wolnerová o rivalite Shiffrinovej a Vlhovej: Určite to nie sú kamarátky!

Tvrdá konkurencia! Mikaela Shiffrinová (27) túto sezónu naháňa rekord švédskej legendy Ingemara Stenmarka v počte víťazstiev vo Svetovom ...
  • Zdroj: TASR

Tvrdá konkurencia! Mikaela Shiffrinová (27) túto sezónu naháňa rekord švédskej legendy Ingemara Stenmarka v počte víťazstiev vo Svetovom pohári. Na dosah ho mala posledný januárový víkend v Špindlerovom Mlýne, no nakoniec jej tesným spôsobom ušiel.

Nový Čas v tejto súvislosti oslovil bývalú lyžiarku Janu Wolnerovú, ktorá má na celú situáciu jasný názor. „Nerada by som sa k tomu vulgárnemu prejavu vyjadrovala. Čo sa týka rôznych gratulácií a pekných slov medzi nimi... Určite to nie sú kamarátky, to si povedzme na rovinu. Máloktoré pretekárky sú spolu kamarátky. Sú to len známe, aj keď niekedy sa tie priateľstvá môžu vytvoriť. Väčšinou sú to však len kolegyne z fachu, ktoré sú vždy súperkami. Z toho sa len málokedy vykľuje priateľstvo,“ povedala pre Nový Čas Wolnerová a zároveň hneď vyzdvihla a ocenila výkony Shiffrinovej v tejto sezóne.

„Mikaela je momentálne v top forme. Sála z nej vyslovená pohoda. Pre mňa je ona jedna veľká profesionálka a za to dávam klobúk dolu. Z lyžiarskej stránky sa vrátila s technikou tam, kde bola pred pár rokmi. Ale aj z mentálnej stránky je podľa mňa túto sezónu fakt špička,“ dodala Wolnerová.

Na snímke vpravo americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová, vľavo Slovenka Petra Vlhová.
Shiffrinová otvorene prehovorila o vzťahu s Vlhovou: Aj ja budem úprimná! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk