Bývalá lyžiarka Jana Wolnerová o rivalite Shiffrinovej a Vlhovej: Určite to nie sú kamarátky!

Tvrdá konkurencia! Mikaela Shiffrinová (27) túto sezónu naháňa rekord švédskej legendy Ingemara Stenmarka v počte víťazstiev vo Svetovom ...
  • Zdroj: TASR

Tvrdá konkurencia! Mikaela Shiffrinová (27) túto sezónu naháňa rekord švédskej legendy Ingemara Stenmarka v počte víťazstiev vo Svetovom pohári. Na dosah ho mala posledný januárový víkend v Špindlerovom Mlýne, no nakoniec jej tesným spôsobom ušiel.

Petra Vlhová (27) sa v tom čase vyjadrila mimoriadne pozitívne na adresu svojej súperky, no bývalá lyžiarka Jana Wolnerová (33) na margo uvádza: „Určite to nie sú kamarátky.“

FOTOGALÉRIA: Vlhová a Shiffrinová

Práve po pretekoch u našich susedov v Krkonošiach sa začali šíriť špekulácie v súvislosti s nie príliš ideálnou formou Petry Vlhovej. V mixzóne pred novinármi vtedy pôsobila frustrovane až apaticky.

Keď padla otázka na rekord Mikaely Shiffrinovej, ktorá naháňa počet víťazstiev vo Svetovom pohári (Stenmark ich dosiahol 86, Shiffrinová ich má na konte 85), slovenská hviezda mnohých prekvapila mimoriadne pozitívnou odpoveďou. „Nebude to mať Mikaela zadarmo, ale je to len otázka času, kedy to dá. Túto sezónu ide ako píla. To, že jej to v Špindlerovom Mlýne nevyšlo, ju podľa mňa len nakopne. Myslím si preto, že to do konca sezóny určite dá,“ uviedla Vlhová.

Jej vyjadrenie bolo o to viac prekvapivejšie, že iba pár dní pred tým sa na internete objavila nahrávka, na ktorej Vlhová častovala svoju americkú rivalku vulgárnym výrazom.

Magoni výrazným spôsobom pomohol Vlhovej v roku 2021 k zisku veľkého glóbusu.
Excentrický tréner Livio Magoni o kríze Petry Vlhovej: S Michalom boli problémy! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});