De Marco je mimo a Polievka sa prepadáva: Ktorí hráči si priblížili výkonom EURO?

Posledný zápas slovenskej futbalovej reprezentácie pred zverejnením nominácie na ME ukázal, ktorí hráči nie sú pripravení, ale odhalil ...

Posledný zápas slovenskej futbalovej reprezentácie pred zverejnením nominácie na ME ukázal, ktorí hráči nie sú pripravení, ale odhalil aj zaujímavé hráčske kombinácie. Kto si pomohol a kto zhoršil situáciu?

Fotogaléria
Oznámkovali sme výkony našich proti San Marínu (4:0) na stupnici 1 – 10. Čím vyššia známka, tým lepší výkon.
 
Marek Rodák (6) - V deň, keď sa oznámilo, že nebude pokračovať vo Fulhame, dostal šancu. Súperovi hráči ho však nepreverili, keďže riešiť musel iba jedno boxovanie. Dokázal si však udržať koncentráciu a odmenou mu je čisté konto.
 
Peter Pekarík (5) - Odohral len prvý polčas, no ukázal ofenzívnu snahu, len riešenia nebolo ideálne. V 32. minúte sa dokonca dostal do ofsajdu. Smerom dozadu nemal proti neškodnému súperovi problém.
Norbert Gyömbér (7) - Asistoval na náš prvý gól a tiež skvelou kolmicou rozbehol tretiu gólovú akciu. Do súbojov šiel naplno. Po zmene strán si zahral pravého obrancu a raz aj výrazne zaútočil.
 
Milan Škriniar (5) - Ako kapitán dozeral na hru menej skúsených spoluhráčov. Miestami sa nebál rozohrávky, ale už sme od neho videli aj výraznejšie predstavenia.
 
Vernon De Marco (3) - Až na začiatku druhého polčasu poslal do pokutového územia súpera center, hoci ten bol nepresný. Nebol dopredu odvážny. Pochváliť ho možno len za výbornú prihrávku na štvrtý presný zásah, čo mu zvýšilo známku. Ak by bol v nominácii ďalší ľavák na kraj obrany, na ME by zrejme po takomto výkone necestoval.
 
Tomáš Rigo po strelení premiérového gólu v reprezentačnom výbere
Žiadne prekvapenie: Slovensko zdolalo najhoršiu reprezentáciu na svete Zobraziť článok
Odporúčame z TIVI.sk