Futbalistov z Ruska a Ukrajiny ubytovali spolu: Všetko vyvrcholilo surovou bitkou!

Hromadná mastenica! Futbalisti ukrajinského tímu FC Minaj a ruského klubu Šinnik Jaroslavľ sa na spoločnom hoteli pustili do ostrej fyzickej ...
  • Zdroj: SITA

Hromadná mastenica! Futbalisti ukrajinského tímu FC Minaj a ruského klubu Šinnik Jaroslavľ sa na spoločnom hoteli pustili do ostrej fyzickej konfrontácie.

K incidentu prišlo v Turecku, kde boli oba organizácie na sústredení. Kvôli hrozivému zemetraseniu museli hráčov presunúť do rovnakého hotela na pobreží. Výsledkom bola hromadná šarvátka. Informáciu priniesol web Daily Mail.

Jednotlivé tábory majú na začiatok konfliktu úplne iný ohľad. „Spal som, keď som niekoho na chodbe hotelu započul kričať sláva Ukrajine! Odpovedal som mu – nie, priateľu, sláva Rusku. No a potom všetko začalo,“ hovoril jeden z futbalistov Šinniku Jaroslavľ.

Ukrajinský klub zasa na sociálnych sieťach uviedol, že hráči ruského celku sa začali k personálu chovať nevhodne a neopustili si ani provokácie voči Ukrajincom. Na ich žiadosť neskôr Rusov z ubytovne vysťahovali.

Viacero účastníkov hromadnej pästnej výmeny museli po šarvátke previezť na vyšetrenie do nemocnice s podliatinami či zlomeninami.

Neymar na odchode z PSG? Rokovania už prebiehajú! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});