Nezastaviteľná Shiffrinová: Nakopla ma rada od Federera!

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová pôsobí v tejto sezóne nezastaviteľným dojmom. Ako priznala, nakopla ju rada od tenisovej legendy ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová pôsobí v tejto sezóne nezastaviteľným dojmom. Ako priznala, nakopla ju rada od tenisovej legendy Švajčiara Rogera Federera, ktorú jej dal počas spoločnej večere!

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová dáva zabudnúť na nevydarenú uplynulú sezónu a v tej aktuálnej pôsobí nezastaviteľným dojmom. Počas majstrovstiev sveta vo francúzskom Méribeli prezradila na jednej z tlačových konferencií, že jej pomohla rada od tenisovej legendy Švajčiara Rogera Federera, ktorú jej dal na spoločnej večeri.

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová.
Shiffrinová sa emočne zrútila: Takto plakala po zisku striebra na MS! Zobraziť článok

„Nečakane sa zastavil na pretekoch Svetového pohára. Všetci boli z jeho prítomnosti nadšení," spomínala Shiffrinová. „Povedal, že by som sa mala tešiť z úspechov a nemyslieť hneď na ďalšie preteky alebo tréning. Len sa zastaviť a zhlboka sa nadýchnuť. Tým sa riadim počas celej tejto sezóny,“ priznala americká pretekárka, ktorá v tejto sezóne vyhrala jedenásť pretekov Svetového pohára a v predstihu oslávila zisk malého krištáľového glóbusu za slalom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});