Shiffrinová sa emočne zrútila: Takto plakala po zisku striebra na MS!

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová (27) získala na MS v super-G striebro. V pondelok vypadla tesne pred cieľom a unikla jej tak medaila. ...

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová (27) získala na MS v super-G striebro. V pondelok vypadla tesne pred cieľom a unikla jej tak medaila. Ozývali sa hlasy, že to bude ako v Pekingu. Pohorí a nič nezíska! Teraz lyžiarska hviezda podľahla emóciám.

Fotogaléria

Počas rozhovoru pre televíznu stanicu ORF sa rozplakala. „Premohli ma emócie, pretože mám pocit, že by som nemala získať medailu zo super-G. Je tu toľko lyžiarok, ktoré sú naozaj silné a rýchle,“ priznala Shiffrinová v televíznom rozhovore.  

„Ľudia si myslia, že asi nie som šťastná, ale som extrémne šťastná. Som aj trochu smutná, teda nie smutná. Ale poznáte to, keď plačete od šťastia? Jednoducho tomu nemôžem uveriť,“ zdôverila sa Američanka.

Rovnako ako pri všetkých predchádzajúcich štartoch na MS vynechá zjazd a zaháji prípravu na technické disciplíny, kde bude najväčšou favoritkou. Jej najväčšou súperkou bude Slovenka Petra Vlhová. „Je to naozaj, naozaj pekný pocit predviesť v super-G na tomto kopci veľmi dobrý výkon a teším sa na obrovský slalom a slalom," uviedla Shiffrinová pre web medzinárodnej federácie FIS.

V tíme panuje tíme panuje super nálada a Petra sa opäť zoširoka usmieva.
Do práce na privátnom vrtuľníku: Vlhová sa opäť usmieva, sú problémy v súkromí už zažehnané? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});