Netflixová kliatba na Australian Open? Z hlavných hrdinov dokumentárnej série v 3. kole len Molčanov premožiteľ

Našiel sa vinník nezdaru viacerých hviezd! Medzi tenistami a fanúšikmi sa po prvom týždni grandslamového Australian Open začalo hovoriť ...
  • Zdroj: TASR/AP

Našiel sa vinník nezdaru viacerých hviezd! Medzi tenistami a fanúšikmi sa po prvom týždni grandslamového Australian Open začalo hovoriť o „netflixovej kliatbe“.

FOTOGALÉRIA: Netflixová kliatba na Australian Open?

Hráčom a hráčkam, ktorí patria k hlavným postavám novej dokumentárnej série Break Point, sa totiž v Melbourne až nápadne nedarí. Tretie kolo si zahral len premožiteľ nášho Alexa Molčana - Kanaďan Félix Auger-Aliassime.

Streamovací gigant Netflix zverejnil prvých päť častí seriálu minulý týždeň a z desiatich tenistov a tenistiek nastupujúcej generácie, ktorým sa primárne venoval, zostal v dvojhre na Australian Open jediný Kanaďan Félix Auger-Aliassime, ktorý v noci na nedeľu vypadol v osemfinále s českým prekvapením Jiřím Lehečkom, ktorý je parťákom nášho Molčana v mužskej štvorhre.

„Zvláštne, ako sa to niekedy vyvŕbi,“ uviedol mladý Kanaďan, ktorý ale žiadnu mágiu nepripustil. „Možno tí hráči, ktorí vypadli, skôr ako očakávali, si myslia, že to spolu nejako súvisí. Ale myslím, že skôr nemyslia a hľadajú príčiny niekde inde.“ Rodák z Montrealu potom rázne odmietol zaoberať sa nejakým „netflixovým prekliatím“, o ktorom začali vážne hovoriť niektoré médiá.

OSUDY HRDNIOV

1. ČASŤ: Kyrgios sa odhlásil ešte pred štartom Australian Open a Kokkinakis vypadol v 2. kole s 35-ročným Andym Murraym.

2. ČASŤ: Berrettini prehral s Murraym v 1. kole a Tomľjanovicová sa odhlásila pre zranenie kolena.

3. ČASŤ: Sakkariová vypadla v 3. kole s 87. hráčkou sveta Ču Lin a Fritza poslal domov v 2. kole 113. hráč Popyrina.

4. ČASŤ: Jabeurovú vyradila v 2. kole Vondroušová a Badosaovú stoplo zranenie ešte pred začiatkom.

5. ČASŤ: Ruud vypadol v 2. kole s Brooksbym.

Český tenista Jiří Lehečka sa teší po víťazstve nad Kanaďanom Felixom Augerom-Aliassimom v osemfinále dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open 22. januára 2023 v Melbourne.
Český tenista prekvapil favorita: Lehečka postúpil do štvrťfinále Australian Open! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});