Sersen si na staré kolená splní sen: Pod holým nebom som nikdy nehral!

Bude to čerešnička na torte! Vyvrcholením trojdňového hokejového podujatia na futbalovom štadióne v Bratislave bude duel odvekých rivalov, ...
  • Zdroj: br

Bude to čerešnička na torte! Vyvrcholením trojdňového hokejového podujatia na futbalovom štadióne v Bratislave bude duel odvekých rivalov, medzi Slovanom a Košicami. Zápas, ktorý štartuje dnes o 18.30 hod. sa zapíše aj do histórie, keďže už pred úvodným buly bolo jasné, že padne divácky rekord v počte návštevnosti na súťažný zápas pod Tatrami. Čo na derby hovorí kapitán belasých Michal Sersen (37)?

Pre belasých bude mať tento duel špeciálny náboj nielen v tom, že hrajú doma pod holým nebom, ale najmä z toho hľadiska, že ide o oslavu storočnice založenia klubu. „Všetci v kabíne vieme, že je to výnimočný súboj, takže chalanom netreba nič prízvukovať. Všetci sme nabudení a nevieme sa dočkať úvodného hvizdu,“ povedal na úvod pre Nový čas dlhoročný kapitán Slovana Michal Sersen, ktorý doslova na staré kolená zažije premiéru pod holým nebom.

„Keď som prvýkrát zachytil informáciu, že bude takéto podujatie, tak som sa potešil. Teraz vidím, že sa to stalo realitou a určite to bude skvelý zápas pred skvelou kulisou. Mám za sebou veľa zápasov i pôsobísk, ale nikdy som nehral súťažný zápas na otvorenom štadióne. Je to určité splnenie sna,“ pokračoval Michal, ktorý sa teší aj na obrovskú divácku kulisu. Do hľadiska by malo prísť vyše 15-tisíc ľudí, čo bude divácky rekord na Slovensku na hokejovom dueli. „Na Slovensku som pred toľkými fanúšikmi ešte nehral, iba v Kanade. Všetci sa tešíme a verím, že divákov potešíme,“ dodal.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});