Počas Vianoc mali o radosť navyše: Pri stromčekoch ukázali aj tehotné manželky

O rok ich už bude pri stromčeku viac! Viacerí slovenskí športovci sa počas najkrajších sviatkov roka pochválili nielen vyzdobenými stromčekmi, ...
  • Zdroj: archív ph

O rok ich už bude pri stromčeku viac! Viacerí slovenskí športovci sa počas najkrajších sviatkov roka pochválili nielen vyzdobenými stromčekmi, ale aj krásnymi polovičkami. Niektorí práve na Štedrý deň svojim najbližším či fanúšikom prezradili, že sa stanú rodičmi.

Kým hokejový gólman Patrik Rybár (29) či útočník Patrik Hrehorčák (23) budú prvýkrát hrdí oteckovia, bývalý boxer Tomi Kid Kovács (45) bude mať už piate dieťa!

Najkrajší darček

Patrik Rybár (29), hokejista Sp. Moskva a SR

Patrik Rybár, ktorý vo februári vychytal bronzovú medailu na ZOH v Pekingu, prežíva nádherné chvíle. So svojou manželkou Anetou, s ktorou sa oženil v lete 2021, pri vianočnom stromčeku oznámili, že čakajú prvého potomka. „Najlepší vianočný darček je na ceste,“ napísal gólman Spartaka Moskva k fotke na instagrame, kde drží milovanú polovičku za rastúce tehotenské bruško.

Do roka a do dňa

Patrik Hrehorčák (23), hokejista Třinca a SR

Šťastnú novinku počas sviatkov zverejnil aj útočník českého majstra z Třinca a slovenský reprezentant Patrik Hrehorčák. „Posledné Vianoce v tejto zostave, tie ďalšie už budeme o jedného člena viac,“ napísal vysmiaty Patrik k fotke, držiaci svoju Bianku za bruško. Hrehorčákovci mali svadbu toto leto, takže, ako sa hovorí, do roka a do dňa sa dočkajú aj prvého potomka.

Do tretice chlapec

Tomi Kid Kovács (45), bývalý boxer a šéf zväzu

Tomi Kid Kovács ešte v lete oznámil, že s manželkou Dominikou čakajú po chlapcoch Kristiánovi (10) a Dávidovi (2) ďalší prírastok. So svojou rodinkou sa odfotil pri stromčeku a všetci žiarili šťastím. Na Dominike vidno, že pôrod sa blíži. Dočkajú sa do tretice dievčatka? „Bude to zase chlapec (smiech). Už má aj meno, bude sa volať Markus. Hlavne nech je zdravý, všetci sa tešíme,“ povedal pre Nový Čas Tomi, ktorý má z predošlého vzťahu už dve dospelé deti, Kláru (20) a Tomáša (18).

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});