Cristiana Ronalda v Európe takmer nik nechce: Okrem týchto dvoch tímov!

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (37) chce zotrvať v Európe, ale má to jeden háčik. Takmer nik ho nechce, okrem týchto ...
  • Zdroj: TASR/AP

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (37) chce zotrvať v Európe, ale má to jeden háčik. Takmer nik ho nechce, okrem týchto dvoch tímov!

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (37) má na stole lukratívnu ponuku zo saudskoarabského tímu Al-Nassr. No najradšej by pokračoval v Európe. Problém však spočíva v tom, že na "starom kontinente" je o jeho služby minimálny záujem.

„Jediná ponuka, ktorú dostal, bola od Al-Nassr. Už v lete ho chceli podpísať a teraz je na stole ponuka na 200 miliónov eur na sezónu na dva a pol roka," hovoril renomovaný taliansky odborník Gianluca Di Marzio pre portál soccernews.nl.

„Cristiano veľmi túžil zostať v Európe, no konkrétne ponuky od európskych klubov nedostal. Iba z Newcastlu, ale myšlienka bola, že by tam mohol hrať do júna a potom sa presunúť do Al Nassr," odhalil prvého európskeho záujemcu taliansky novinár.

Portugalský hráč Cristiano Ronaldo.
Šéf Porta šokuje! Ronaldo nebude hrať v Portugalsku: Aký je dôvod? Zobraziť článok

Ronaldo je aktuálne bez klubovej príslušnosti. Predčasne skončil pôsobenie v Manchesteri United po tom, ako sa na verejnosť dostal jeho kontroverzný rozhovor, v ktorom útočil na vedenie klubu či trénera Erika ten Haga.

„Samozrejme, nemá platnú zmluvu, takže ponuky môžu prísť, ale som zvedavý, či sa tak stane. Momentálne sú v hre len arabské tímy, napríklad z Dubaja. V Európe nemá žiadne možnosti. Áno, portugalský Sporting ho naozaj chce získať, ale samozrejme finančne nemôže konkurovať Al-Nassru a ďalším arabským klubom," prezrádza Di Marzio druhý európsky klub, ktorý by chcel mať Ronalda na súpiske.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});