TOTO sa im ešte nepodarilo! Angličania hlásia 0 zatknutých

To snáď ani nie je možné. Majstrovstvá sveta v Katare sa síce skončili pre anglický tím už vo štvrťfinále, ale Albión môže byť aj tak ...
  • Zdroj: Getty images

To snáď ani nie je možné. Majstrovstvá sveta v Katare sa síce skončili pre anglický tím už vo štvrťfinále, ale Albión môže byť aj tak hrdý. Po prvý raz v histórii sa totiž ani jeden z jeho fanúšikov nedostal počas šampionátu do basy! Pri doterajších skúsenostiach s rowdies ide o radikálnu zmenu.

FOTOGALÉRIA: Anglickí fanúšikovia

Určitý vplyv na to, že Angličania boli krotkí ako baránkovia, mal evidentne aj zákaz piva na štadiónoch. „Anglickí priaznivci zvládli majstrovstvá bez jediného zatknutia. Po prvý raz v histórii,“ uviedol denník Mirror. Zaujímavé, že do konfliktu so zákonom sa nedostal ani žiaden Walesan.

Vlani na ME, ktoré sa sčasti odohrávali v Londýne, to iskrilo ako pod kolesami brzdiacej lokomotívy. Svet ohromili zábery z mnohých výtržností. To, že tentoraz to bolo bez bitiek, ovplyvnila aj vyššia cenová náročnosť, ktorá zredukovala počet možných problémových ľudí v dejisku. Jedinou trápnou epizódou sa tak stal prípad niekoľkých fanúšikov, ktorí dorazili do Dauhy oblečení za križiakov. A to sa v moslimskom svete netoleruje.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});