Strelec prvého gólu Francúzska Hernández: V hľadisku mu tlieskala sexy partnerka

Francúzi majú po šesťdesiatich rokoch šancu napodobniť Brazíliu, ktorá v roku 1962 dokázala úspešne obhájiť titul majstra sveta.
  • Zdroj: SITA/AP

Francúzi majú po šesťdesiatich rokoch šancu napodobniť Brazíliu, ktorá v roku 1962 dokázala úspešne obhájiť titul majstra sveta.

FOTOGALÉRIA: Theo Hernández

V semifinále totiž zastavili marocký finálový sen. Maroko zdolali 2:0 a v nedeľu budú proti Argentíne bojovať o titul majstra sveta.

Psychickú výhodu získali Francúzi hneď v úvode zápasu. V 5. minúte sa celá defenzíva zamerala v šestnástke na zakončujúceho Kyliana Mbappého, pričom úplne nekrytý zostal Theo Hernández (25). Ľavý obranca v ťažkej pozícii volejom prekonal marockého brankára Bona.

MS vo futbale 2022: Online prenos zo zápasu Francúzsko – Maroko Zobraziť článok

"Bol som úplne sám. Videl som, že Kylian chcel vystreliť, lopta sa však odrazila a ja som sa vrhol do nej a skóroval. Som na to hrdý," povedal pre agentúru AFP autor prvého gólu.

Theov príbeh v Katare je trochu bizarný. Francúzsky obranca mal byť totiž na šampionáte iba v úlohe náhradníka. V prvom zápase proti Austrálii sa však zranil jeho brat Lucas, roztrhol si predný krížny väz. Tréner Didier Deschamps poslal do hry mladšieho Thea.

Na snímke francúzski futbalisti sa tešia po víťazstve 2:0 v semifinálovom zápase Francúzsko - Maroko.
Pri oslavách Francúzska do finále zomrel mladý fanúšik († 14) Zobraziť článok

Obranca talianskeho AC Miláno mal v hľadisku veľkú podporu. Fandila mu neprehliadnuteľná sexica Zoe Cristofoli (26). Rodáčka z Verony si pozornosť na sociálnych sieťach získala už ako šestnásťročná. A to nielen svojou sexy postavou, ale aj množstvom tetovaní.

„Vždy som chcela vyniknúť, bol to akýsi protest a reakcia na ťažký vzťah s rodičmi. Chcela som len na seba upozorniť. No keď som si urobila svoju prvú kresbu na koži, tetovanie ma doslova uchvátilo,“ vysvetlila Zoe. Krásnu Talianku si všimli rýchlo aj popredné svetové značky a Zoe začala pracovať v modelingu, kde predstavovala nové modely plaviek či spodného prádla.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});