Aj o tomto je Liga majstrov! Hviezda Tottenhamu sa po premiérovom góle neubránila emóciam

Futbalisti anglického Tottenhamu potvrdili rolu favorita a na domácom štadióne v úvodnom kole Ligy majstrov zdolali francúzsky celok ...
  • Zdroj: TASR/AP

Futbalisti anglického Tottenhamu potvrdili rolu favorita a na domácom štadióne v úvodnom kole Ligy majstrov zdolali francúzsky celok Olympique Marseille 2:0. O oba góly sa postarala čerstvá hviezdna posila Spurs Richarlison (25). Pre brazilského útočníka to navyše boli premiérové zásahy v najprestížnejšej pohárovej súťaži na starom kontinente, a tak ho po záverečnom hvizde prepadli silné emócie.

Viacerí fanúšikovia kritizovali jeho letný prestup z Evertonu do hlavného mesta Veľkej Británie, no šikovný futbalista už po pár zápasoch umlčal všetkých kritikov. Napriek tomu však ostáva nohami pevne na zemi a nezabúda na to, z akých pomerov a vďaka komu sa dostal medzi absolútnu svetovú špičku.

Erling Haaland a tréner Pep Guardiola
Haaland je stroj na góly! Guardiolovi sa málilo: Mohol pridať ďalšie Zobraziť článok

 

Po výbornom výkone si to teda Richarlison namieril priamo k tribúne, kde sedeli jeho rodičia. Tí ho od radosti okamžite vyobjímali a tento krásny moment ním poriadne rozhýbal. Po tvári mu začali stekať slzy a tie si dokonca musel utierať do svojho dresu. Ukázal tak, že napriek tvrdému výrazu je stále len človekom, ktorému sa splnil veľký detský sen.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});