Kateřina Neumannová poslala odkaz z tureckej riviéry: Sexi aj po päťdesiatke

Užíva si slnko a pláž pri mori. Olympijská víťazka v behu na lyžiach z roku 2006 Kateřina Neumannová (51) poslala svojim fanúšikom odkaz ...
  • Zdroj: instagram/katkaneumannova

Užíva si slnko a pláž pri mori. Olympijská víťazka v behu na lyžiach z roku 2006 Kateřina Neumannová (51) poslala svojim fanúšikom odkaz z tureckej riviéry.

FOTOGALÉRIA: Kateřina Neumannová

„Jedna pláž za odmenu, inak týždeň v Gloria Sports Arena plný športu. Často sa mi trénovať nechce, ale je to pre mňa parádna možnosť sa dať trochu do formy. Pri behaní prestanem fučať a o pár dní prestane bolieť aj chrbát. Chcelo by to ale trochu pravidelnosti aj doma. Skúsim sa nad sebou zamyslieť a dodržať všetky predsavzatia,“ napísala Kateřina k fotke na sociálnej sieti.

Jej dcéra Lucia ju za to ocenila smajlíkom a dodala: „To bude nápadníkov,“ vtipkuje Lucia. Česká olympijská víťazka je rozvedená, jej exmanžel Josef Jindra (65) je ale s dcérou v kontakte.

Proti Žiline odohral Weiss už takmer celý zápas.
Weiss prehodnotil svoju budúcnosť: Koniec kariéry alebo ďalšia sezóna? Zobraziť článok

Od tej doby sa v jej živote objavil nový vzťah, ale ako sama vraví, nič vážne to nebolo. „Samozrejme, ťe od tej doby, čo som sa rozišla s otcom Lucii, tak mojim srdcom niekto prešiel. Niekto tam na nejaký čas zahniezdil, ale nikdy to neprerástlo do žiadneho vzťahu,“ povedal Neumannová pred časom pre český Blesk.

Tomáš Tatar povedie Slovensko na MS v Česku ako kapitán.
Kapitán Tomáš Tatar varuje pred generálkou s USA: Dávno neboli takýto silní Zobraziť článok

Kateřina sa už roky neukázala po boku nejakého muža. Žije najmä pre svoju dcéru Luciu a prácu, no novému vzťahu sa nebráni.

„Vždy sa niekto okolo mňa mihne, ale bohužiaľ nič... Hovorím si, že už som asi divná. Ale je pravda, že ja tomu nejdem aktívne naproti,“ dodala.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});