Vlhová maroduje, jej súperky si užívajú: Zarezané plavky a opálené telá!

Petra Vlhová sa v dôsledku svojho zranenia môže v aktuálnom období len prizerať tomu, ako si jej súperky užívajú v slnkom zaliatych tropických ...
  • Zdroj: Instagram

Petra Vlhová sa v dôsledku svojho zranenia môže v aktuálnom období len prizerať tomu, ako si jej súperky užívajú v slnkom zaliatych tropických krajinách.

FOTOGALÉRIA: Vlhovej súperky dovolenkujú.

Pred rokom si Vlhová vyrazila na mesačnú dovolenku do Ázie, kde sa potápala aj užívala veľkomestá. Potrebovala to. Tento rok jej po páde na pretekoch v Jasnej miesto Indického oceánu musí stačiť aj Liptovská Mara a obľúbená loďka na nej.

 "Koleno nie je stále v najlepšej forme, ale cvičím a snažím sa dostať do formy, ale je to dlhý proces," zhodnotila pre sport.noviny TV JOJ Vlhová a vyzvala na trpezlivosť.  

Jej súperky, ktorým to zdravotný stav dovolí, si už užívajú pláže a more. Marta Bassinová chodí na túry a pozoruje sopky v Gautemale. Katharina Truppe taktiež chodí na túry, ale na portugalskej Madeire. Sofia Goggiova, ktorá zakončila sezónu s hororovým zranením chodidla, si obdivuje Egypt a jeho chrámy s púšťou.

Najlepšia zjazdárka poslednej sezóny Stephenier Venierová si zas užíva Maledivy s priateľom a lyžiarskym kolegom Christianom Walderom. 

Jedno majú relaxujúce lyžiarky spoločné. Konečne nie sú od hlavy po päta zahalené v lyžiarskej kombinéze a môžu ukázať svoje krivky a podľa zverejnených záberov to robia radi, veď presvedčte sa o tom vo FOTOGALÉRII! 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});