Kapitán Tomáš Tatar varuje pred generálkou s USA: Dávno neboli takýto silní

Slovenskí hokejoví reprezentanti nastúpia v utorok od 18.00 proti USA na svoj posledný zápas pred MS v Česku (10.-26. mája). Pre tímy ...
  • Zdroj: TASR/Daniel Stehlík

Slovenskí hokejoví reprezentanti nastúpia v utorok od 18.00 proti USA na svoj posledný zápas pred MS v Česku (10.-26. mája). Pre tímy pôjde nielen o prípravu na piatkový vstup do turnaja, ale aj o získanie poznatkov o súperovi pred vzájomným duelom v ostravskej B-skupine, ktorý je na programe v pondelok 13. mája.

FOTOGALÉRIA: Tomáš Tatar

Podľa kapitána slovenského tímu Tomáša Tatara sa Američania už v bratislavskej generálke predstavia s tímom, ktorý vzbudzuje ešte väčší rešpekt než v nedávnych rokoch.

"Taký silný americký tím som už dávno nevidel," uviedol útočník Seattlu Kraken. Slováci sa na posledný týždeň prípravy naladili piatkovým víťazstvom nad Poľskom 6:1. Tím, ktorý sa do najvyššej kategórie MS vráti po 22 rokoch, presvedčivo zdolali najmä vďaka vydarenému úvodu zápasu, keď už v 6. minúte viedli 3:0. Pred súbojom s USA si uvedomovali, že zámorský tím bude súper inej výkonnostnej kategórie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});