Hviezdna vojna: Beckham žaluje slávneho herca o 10 miliónov dolárov!

Dve obrovské hviezdy - jedna zo športového a druhá z filmového sveta - si skočili do vlasov! Ich spor končí až na súde, bývalý anglický ...
  • Zdroj: koláž ŠČ (NORTHFOTO)

Dve obrovské hviezdy - jedna zo športového a druhá z filmového sveta - si skočili do vlasov! Ich spor končí až na súde, bývalý anglický futbalista David Beckham žaluje hviezdneho hollywoodskeho herca Marka Wahlberga o 10 miliónov dolárov.

FOTOGALÉRIA: Beckham

Strhla sa doslova hviezdna vojna! Bývalý anglický futbalový reprezentačný kapitán David Beckham sa dostal do sporu s hollywoodskym hercom Markom Wahlbergom. Dokonca ich konflikt skončil na súde, Beckham podal na súd žalobu na fitness spoločnosť Wahlberga F45 a požaduje 10 miliónov dolárov, čo je v prepočte zhruba 9,4 mil. eur.

DB Ventures Ltd, spoločnosť Davida Beckhama (vlastník Inter Miami z MLS), zažalovala F45, fitness spoločnosť Marka Wahlberga, o celkovú sumu 10 miliónov dolárov. S touto informáciou prišiel britský The Sun. Dodáva, že David Beckham bol "oklamaný" Wahlbergom.

David a jeho manželka vždy popierali tvrdenia o afére z roku 2003.
Rozpadne sa Beckhamovi manželstvo s Victoriou? Nové detaily o nevere Zobraziť článok

David Beckham sa dohodol so spoločnosťou F45 Training, v ktorej má herec Mark Wahlberg 36 % akcií a je riaditeľom. Krátko na to sa akcie spoločnosti prepadli a David Beckham, ktorý propagoval spoločnosť na sociálnych sieťach, zostal bez toho, aby dostal vyplatených 10 miliónov dolárov, na ktorých sa dohodol s Markom Wahlbergom.

F45 požiadal sudcu, aby žalobu zamietol ako „podvodnú“, ale sudca to priznal a prípad bude pokračovať. Terrell Owens podal rovnaký typ žaloby proti Wahlbergovej spoločnosti F45 v roku 2017 a požadoval 700 000 dolárov. Čím sa zaoberá fitness spoločnosť F45 Training? Ponúka „inovatívne, vysokointenzívne funkčné skupinové tréningy, ktoré sú rýchle, zábavné a prinášajú výsledky“ v 60 krajinách po celom svete.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});