Cristiano Ronaldo ukončil gólové suchoty: Al Nassr je vďaka nemu blízko cennej trofeje

Úspešný večer Cristiana Ronalda (39). V semifinále King Cup of Champions proti Al Chalídž strelil dva góly, čím pomohol Al Nassru k výhre ...
  • Zdroj: Northfoto

Úspešný večer Cristiana Ronalda (39). V semifinále King Cup of Champions proti Al Chalídž strelil dva góly, čím pomohol Al Nassru k výhre 3:1. Tretí presný zásah mohol zaznamenať z pokutového kopu, no túto možnosť šľachetne prenechal Sadiovi Manému. Vo finále sa jeho tím stretne s vedúcim celskom saudskoarabskej ligy Al Hilalom.

FOTOGALÉRIA: Cristiano Ronaldo ukončil gólové suchoty

Gólu sa portugalský útočník dočkal po takmer mesiaci. V troch stretnutiach vyšiel naprázdno a v dueli Superpohára proti Al Hilalu dokonca videl červenú kartu za ohnanie sa po súperovi. V semifinálovom zápase King Cup of Champions ale bol pri chuti.

V 17. minúte poslal svoj tím do vedenia, keď využil zlú rozohrávku brankára Šehiča a z otočky poslal loptu do prázdnej brány. Ešte do konca prvého polčasu dostali domáci možnosť zahrať pokutový kop po ruke jedného z hosťujúcich hráčov. Trochu prekvapivo sa k nemu nepostavil Ronaldo, ale šancu dal Manému, ktorý sa nemýlil.

​Svojho druhého presného zásahu sa však Ronaldo nakoniec dočkal v 57. minúte, keď Ajmán Jahíja šikovne tečoval loptu na zadnú tyč, kde číhal skúsený ostrostrelec a rozvlnil sieť - 3:0. Hostia do záverečného hvizdu už len jedným gólom skorigovali skóre.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});