Slovenský klub milo prekvapil: Zlomili 200 hokejok, posadili 200 stromčekov!

Skvelá gesto! Trojica hráčov Popradu odhodila v pondelok hokejky a vymenila ich za lopaty. Práve tento deň je vo svete Dňom Zeme a ľudia ...
  • Zdroj: hkporad/Daniel Laškody

Skvelá gesto! Trojica hráčov Popradu odhodila v pondelok hokejky a vymenila ich za lopaty. Práve tento deň je vo svete Dňom Zeme a ľudia po celom svete sa zapájajú do rôznych ekologických aktivít.

FOTOGALÉRIA: Poprad - stromceky

Tím spod Tatier sa rozhodol v meste Poprad v správe mestských lesov vysadiť dokopy 200 smrekovcov opadavých a borovíc lesných. Tejto úlohy sa zhostila trojica hráčov – Peter Kundrik, Oldrich Kotvan a Peter Bjalončík.

„Koľko hokejok sme počas sezóny zlomili, tak toľko stromčekov sme aj zasadili. Bola to príjemná akcia a som rád, že sme aj takýmto spôsobom prispeli k lepšiemu životnému prostrediu,“ povedal pre Nový Čas popradský útočník Bjalončík.

Tomáš si komentovanie užíval.
Hokejku vymenil za mikrofón: Bude z neho nový Valábik? Zobraziť článok

Popradčania zažili v tomto ročníku skvelú základnú časť, ktorú vyhrali a získali Pohár Dušana Pašeka. „Chceme aj druhý pohár Vladimíra Dzurillu za titul,“ nechal sa pred play-off počuť líder tímu Patrik Svitana.

Radosť hráčov HK Poprad
Víťaz základnej časti extraligy oslavoval s trofejou: Popradčania veria sebe, nie prekliatiu! Zobraziť článok

Kamzíci vo štvrťfinále narazili na Nitru a hoci boli papierovým favoritom, napokon prekvapujúco vypadli a obsadili napokon 5. miesto, čo sa im samozrejme po skvelej prvej časti málilo. Aj

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});