Dresy amerických atlétov na OH pohoršili aj Navrátilovú: Pozor na genitálie!

Spustili veľkú diskusiu! Po tom, ako známa americká firma predstavila atletické dresy pre amerických športovcov na OH do Paríža 2024, ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/Northfoto

Spustili veľkú diskusiu! Po tom, ako známa americká firma predstavila atletické dresy pre amerických športovcov na OH do Paríža 2024, začala verejnosť diskutovať o ich výzore.

FOTOGALÉRIA: USA na OH

A nielen verejnosť, ale aj samotní športovci. „Absolútne hanebné,“ napísala na sociálnu sieť legendárna česká tenistka Martina Navrátilová (67). Víťazke 59 grandslamových turnajov sa nepáči ženský strih dresov, Navrátilová hovorí, že sú veľmi sexistické. Podľa tenistky, ktorá z komunistického Československa utiekla do Ameriky, mužské dresy toľko citlivých miest neodhaľujú.

Dárius Rusnák (vľavo) sa pustil do Dominika Hašeka (vpravo).
Rusnák to povedal na plné ústa: Názor o hráčoch z KHL a drsný odkaz Hašekovi! Zobraziť článok

Kriticky sa vyjadrila aj americká skokanka do diaľky Tara Davisová – Woodhallová (24). „Počkajte, až mi vypadnú genitálie!“ hrozí sa skokanka, ktorá prirovnala atletický dres k plavkám.

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsey na prvom tréningu.
Ramsay na MS zrejme nepočíta s mladíkmi zo zámoria, ako to vidia osobnosti: Vyzerali by sme ako... Zobraziť článok

Odevný gigant sa ale bráni. Tvrdí, že pri návrhoch spolupracoval priamo s atlétmi a pri výrobe 25 rôznych variantov uprednostnil výkon a maximálnu priedušnosť.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});