Spišiaci nechcú zdierať fanúšikov, v Nitre sa rozbehol čierny trh so vstupenkami

Len sa po nich zaprášilo! Už včera odštartovala finálová séria hokejovej extraligy medzi Spišskou Novou Vsou a Nitrou. Napriek tomu, ...

Len sa po nich zaprášilo! Už včera odštartovala finálová séria hokejovej extraligy medzi Spišskou Novou Vsou a Nitrou. Napriek tomu, že ide o finále najvyššej súťaže, väčšina vstupeniek bola fanúšikom k dispozícii za prijateľné ceny, no niektoré lístky v Nitre vyšli priaznivcov na rekordných 60 eur. A už sa obchoduje aj na čiernom trhu.

Fotogaléria

Pre Spišskú Novú Ves ide o historicky prvé finále, no vedenie klubu ceny lístkov oproti iným duelom play-off nezvyšovalo. „Pretože vieme, kde žijeme. Chceme ísť v ústrety k fanúšikom a nech si s nami užijú tento historický moment,“ povedal generálny manažér Richard Rapáč.

Najlacnejšie lístky na Spiši sú za 15 eur na státie, najdrahšie vstupenky na pozdĺžne tribúny stoja 30 eur. Zvyšné lístky sú za 18 a 25 eur.

Obdobné ceny sú aj v Nitre, no podľa prezidenta klubu Miroslava Kováčika boli zvýhodnení držitelia permanentiek. „Tí majú lístky na státie za 10 eur. Niekoľko najlepších miest síce stojí 60 eur, no ide len o pár lístkov pre tých, ktorí nie sú permanentkári. Pre nich sú tieto miesta za 30 eur,“ prezradil.

V Nitre tak najdrahšia vstupenka permanentkára vyjde na 30 eur, najlacnejšia 10 eur. Ostatné lístky sú za 15 a 20 eur. Tí, čo nie sú držiteľmi permanentiek, si zaplatia 20, 30, 40 a aj spomínaných 60 eur (čo je najvyššia suma v histórii klubu) za miesta na finálových stretnutiach.

Špekulanti už úradujú

Niektorí už vo veľkom začali predávať lístky aj na čiernom trhu a rôznych portáloch. Jeden z nitrianskych priaznivcov ponúkal 8 lístkov na tretí finálový zápas pod Zoborom, pričom cena jedného bola 45 eur. Vstupenky ponúkajú približne za dvojnásobnú cenu, za akú sa dali kúpiť oficiálne.

Odporúčame z TIVI.sk
 
});