Uniknutá FOTO vyvoláva veľké obavy o Slafkovského: Čo sa to deje?

Sociálnymi sieťami koluje fotografia, ktorá vyvoláva veľké znepokojenie ohľadom Juraja Slafkovského. Je v ohrození jeho účasť na majstrovstvách ...
  • Zdroj: SITA/AP

Sociálnymi sieťami koluje fotografia, ktorá vyvoláva veľké znepokojenie ohľadom Juraja Slafkovského. Je v ohrození jeho účasť na majstrovstvách sveta v Česku?

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

Slovenský útočník Juraj Slafkovský polovicu nováčikovskej sezóny vynechal pre zranenie ľavého kolena. V uplynulých mesiacoch absentoval na niekoľkých tréningoch Montrealu. O to väčšie obavy vyvolávajú zábery, ktoré zachytili kamery TVA Sports. Vidieť na nich Slafkovského, ako sa prezlieka v šatni do výstroja a na ľavom kolene má ortézu. Okamžite to vyvolalo veľké obavy v radoch fanúšikov.

FOTO Juraja Slafkovského s ortézou nájdete TU

"Juraj Slafkovský nosí ortézu na ľavom kolene. Je potrebné poznamenať, že v minulej sezóne vynechal niekoľko mesiacov práve pre zranenie ľavého kolena," napísal novinár Maxime Truman na sociálnej sieti X k záberu Slafkovského. Zostáva len veriť, že táto skutočnosť neovplyvní rozhodnutie vedenia Montrealu Canadiens ohľadom Slafkovského účasti na MS v Česku, kde by sa rád predstavil v takmer domácom prostredí.

Gáborík o hetriku Slafkovského: Čo odkazuje našej hviezde z NHL? Zobraziť článok

Na Slafkovského výkonoch absolútne nebadať žiadne zdravotné obmedzenia. Práve naopak, doslova žiari v prvom útoku po boku Colea Caufielda a Nicka Suzukiho. Na konte má devätnásť gólov a 48 bodov v 80 zápasoch.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});