Haalanda pristihli v šatni Realu Madrid: Čo tam robil?

Futbalista Erling Haaland z Manchestru City sa po prvom zápase štvrťfinále Ligy majstrov s Realom Madrid (3:3) vybral do šatne domácich. ...
  • Zdroj: TASR/AP

Futbalista Erling Haaland z Manchestru City sa po prvom zápase štvrťfinále Ligy majstrov s Realom Madrid (3:3) vybral do šatne domácich. Informovali o tom viaceré španielske médiá, denník Mundo Deportivo teraz celú situáciu vysvetlil.

FOTOGALÉRIA: Erling Haaland

Haaland je jeden z hráčov, o ktorých sa hovorí, že v blízkej budúcnosti prestúpia práve do španielskeho veľkoklubu. V utorkovom zápase na San Bernabeu sa mu príliš nedarilo, výborne ho pokryl Antonio Rüdiger. Nemec nedal Nórovi veľa priestoru a počas zápasu medzi nimi prišlo aj ku kontroverzii. Po ňom sa však srdečne pozdravili. Útočník Citizens sa priateľsky pozhováral aj s Judeom Bellinghamom, s ktorým zdieľal šatňu v Dortmunde a s Lukom Modričom.

Hráč Realu Madrid Eduardo Camavinga oslavuje po tom, ako strelil úvodný gól.
Real natiahol úchvatnú domácu šnúru bez prehry, De Bruynemu prišlo pred duelom nevoľno Zobraziť článok

Práve Chorvát mal na svedomí, že Haaland po zápase skončil v šatni Realu. Mundo Deportivo informoval, si do nej išiel prevziať Modričov dres, o ktorý požiadal 38-ročného stredopoliara už na ihrisku.

Na zápase bola prítomná aj Haalandova agentka Rafaela Pimentová, ktorá však o budúcnosti hráča nechcela nič povedať.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});