Shiffrinová a Kilde oznámili obrovskú novinku: FOTO ako dôkaz!

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová a jej priateľ a tiež lyžiarsky šampión Aleksander Aamodt Kilde oznámili svetu krásnu novinku!
  • 13Galéria
  • Zdroj: Instagram/Aleksander Aamodt Kilde

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová a jej priateľ a tiež lyžiarsky šampión Aleksander Aamodt Kilde oznámili svetu krásnu novinku!

Fotogaléria

Kilde si v decembri pred svetovým pohárom v Aspene zaspomínal, ako sa prvýkrát stretli: „Prvýkrát som sa s Mikaelou stretol počas tréningového kempu v Portille v Čile. Hneď sa mi veľmi páčila. Ale keďže mala vtedy len 16 a ja 19, na romantický vzťah ešte nedozrel čas. Ale hneď po tomto stretnutí som jej poslal žiadosť o priateľstvo na Facebook.“

Písali si, ale zlom prišiel takmer o 10 rokov neskôr, keď Shiffrinovej zomrel otec Jeff. „Po tejto rane osudu som Mikaele poslal dlhý odkaz. Napísal som jej, že ak sa bude chcieť so mnou porozprávať, budem tu pre ňu kedykoľvek. Od tej chvíle sme boli stále viac v kontakte. A rýchlo mi bolo jasné, že chcem mať vzťah s touto úžasnou ženou. Ale nejako som mal pocit, že ona to nechce,“ opisoval zárodok lásky Nór.

Prešiel nejaký čas a bola to nakoniec Mikaela, ktorá urobila rozhodujúci krok. „Zrazu sa mi priznala, že má záujem o vzťah so mnou. A potom sa ma spýtala, či mám tiež záujem. Samozrejme, že som hneď povedal áno,“ usmieval sa rýchlostný špecialista, ktorý si vie po skončení kariéry vie predstaviť život s Mikaelou v Amerike.

Ich spoločné zásnuby sú takou malo náplasťou na nie príliš vydarenú sezónu. Kilde spadol pri zjazde vo Wengene a predčasne musel ukončiť sezónu. Pomaly sa dáva do poriadku a po týždňoch na vozíku začal chodiť. Pokračovanie jeho kariéry pre poškodenie nervov v nohe je stále nejasné.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});