Shiffrinová a Kilde oznámili obrovskú novinku: FOTO ako dôkaz!

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová a jej priateľ a tiež lyžiarsky šampión Aleksander Aamodt Kilde oznámili svetu krásnu novinku!
  • 13Galéria
  • Zdroj: Instagram/Aleksander Aamodt Kilde

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová a jej priateľ a tiež lyžiarsky šampión Aleksander Aamodt Kilde oznámili svetu krásnu novinku!

Fotogaléria

V piatok nad ránom sa na sociálnych sieťach oboch lyžiarov objavili fotky, na ktorých Mikaela pózuje s drahým prsteňom na prsteníku. Ani jeden z nich nepridal k tomu žiadny komentár iba emotikóny prsteňa, páru či srdca vytvoreného z rúk. Ihneď sa im pod obrázkami začali kopiť gratulujúce komentáre z celého sveta od lyžiarskych kolegov a ďalších športových hviezd.

Kilde vstúpil do života Shiffrinovej po smrti jej otca: „Po strate otca boli rozhovory s Aleksom pre mňa akýmsi ventilom. Dali mi nádej, že v mojom živote ešte môžu prísť šťastné veci.“ Spočiatku sa stretávali tajne a nikto nevedel, že spolu randia.

Dnes sú z nich partneri, ktorí neriešia len vášeň medzi sebou. „Rozprávame sa o všetkom. Robíme rovnakú prácu, máme rovnaké ciele. Snažíme sa dosiahnuť rovnaké veci a vedieť s Mikaelou komunikovať o ťažkých aj dobrých veciach, o médiách, sponzoroch, plánoch či vybavení, to je dobrá vec,“ priznal Kilde.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});