Ďalšia strata pred náš tím na MS: Skvelý obranca si zlomil ruku!

Zlá správa pre slovenský tím! Okrem útočníka Kristiána Pospíšila, s ktorým kouč hokejovej reprezentácie Craig Ramsay nepočíta na májovom ...

Zlá správa pre slovenský tím! Okrem útočníka Kristiána Pospíšila, s ktorým kouč hokejovej reprezentácie Craig Ramsay nepočíta na májovom šampionáte v Česku, bude chýbať aj ďalší hráč. Účastník až šiestich majstrovstiev sveta, skúsený obranca si zlomil ruku...

Fotogaléria

FOTOGALÉRIA: ďaloga zranenie

Účastník šiestich majstrovstiev sveta si do svojich štatistík v tejto sezóne nepridá ďalší štart na vrcholnom podujatí. Na májovom podujatí v Česku bude chýbať pre zranenie, ktoré ho nedávno postihlo v play-off zápase českej ligy.

Trafil ho puk

„Zranil som sa vo štvrtom súboji proti Litvínovu, keď som dostal tvrdú ranu pukom do ruky. Hoci som ešte dohral tretinu, ďalej to už nešlo a už som ďalej do série žiaľ nezasiahol,“ opísal nešťastný moment pre náš denník obranca Marek Ďaloga, ktorý je spomínaným hráčom so zlomenou rukou.

Bol zápas s Nórskom pre trénera Craiga Ramsayho posledným na slovenskej lavičke?
Ramsayho konflikt s reprezentantom pokračuje: Na MS ho neuvidíme! Zobraziť článok

Obranca českého Brna má už za sebou aj vyšetrenia, ktoré preukázali zlomeninu pravej ruky. „Našťastie nemám kosť vykrivenú, takže mi to nemusia operačne naprávať. Dostal som však dlahu, ktorú budem musieť nosiť až päť týždňov,“ ozrejmil svoj zdravotný stav.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});