Emotívne priznanie reprezentantky Anglicka: Fanúšikovia ostali v šoku!

Akoby sa po nej z ničoho nič zľahla zem. Anglická futbalová reprezentantka Ellie Roebucková sa na dlhé týždne vytratila z trávnikov. ...
  • Zdroj: Getty Images

Akoby sa po nej z ničoho nič zľahla zem. Anglická futbalová reprezentantka Ellie Roebucková sa na dlhé týždne vytratila z trávnikov. Dôvod absencie je omnoho vážnejší, ako si mnohí mysleli.  

FOTOGALÉRIA: Ellie Roebucková

Talentovaná 24-ročná brankárka sa rozhodla uviesť veci na pravú mieru. Prostredníctvom sociálnych sietí zdieľala emotívne vyjadrenie, ktorým zaskočila nejedného zo svojich podporovateľov. „Nejakú dobu som sa necítila dobre a podstúpila som niekoľko vyšetrení. Z nich nakoniec, žiaľ, vyplynulo, že som utrpela mŕtvicu ľavého okcipitálneho laloku. Našťastie však nemám trvalé poškodenie mozgu ani funkcie zraku,“ prezradila perspektívna reprezentantka Anglicka. 

Do súťažného stretnutia naskočila naposledy v máji uplynulého kalendárneho roka. Zápas sa pre ňu skončil už po 42 minútach kvôli červenej karte. Nadchádzajúce mesiace boli náročné nielen z fyzického, ale tiež psychického hľadiska. „Mám za sebou týždne plné testov a vyšetrení u špecialistov. Je skvelé byť znovu s dievčatami, pracovať na rehabilitácii a hlavne sa cítiť zasa ako normálna Ellie. Bolo to naozaj náročné obdobie, ale s podporou mojej rodiny som teraz pozitívna a teším sa na svoj návrat na ihrisko,“ nedočkavo prehlásila majsterka Európy z roku 2022. 

Po vážnych zdravotných komplikáciách spojených s mozgovou mŕtvicou je Ellie Roebucková odhodlaná vrátiť sa do profesionálneho kolotoča. Brankárka v službách giganta z ostrovov Manchestru City je podľa vlastných slov na najlepšej ceste k uzdraveniu. 

Futbalistka Arsenalu Frida Maanumová skolabovala počas nedeľňajšieho finále anglického Ligového pohára Arsenal Londýn - Chelsea Londýn.
Hrozivé obrázky! Hráčka Arsenalu bezvládne padla na trávnik, nasledovali hororové chvíle Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});