Ex-reprezentanta zruinoval hazard: Nemá nič a pracuje ako skladník!

Skončil bez peňazí a úplne na dne, no teraz sa na to pozerá s nadhľadom. Bývalý český mládežnícky reprezentant Martin Čupr (46) priznal, ...
  • Zdroj: Archív/Mč

Skončil bez peňazí a úplne na dne, no teraz sa na to pozerá s nadhľadom. Bývalý český mládežnícky reprezentant Martin Čupr (46) priznal, že prehajdákal majetok na hazarde.

Rodinu dostal do ťažkej situácie a museli predať aj nehnuteľnosť. Na celej veci ho hlavne mrzí, že sklamal najbližších. „Predali sme byt. Na nejaký čas sa všetko ustálilo, lenže som sa nevyvaroval recidívy. Som jednoducho hravý od prírody. Som zdravý, mám skvelú rodinu, prácu, dve ruky a dve nohy.“

Čupr odohral za reprezentačné mužstvo do 21 rokov 14 zápasov. Dlhé roky pôsobil aj v domácej lige, no po kariére mu nič neostalo. Preto už päť rokov pracuje ako skladník v Liberci.

„Spýtal som sa, či nehľadajú skladníka. Šéf bol v šoku. Poznal ma, chodil na Slovan Liberec. Stále sa pýtal, či chcem robiť skladníka, že na tom nezarobím. Dohodli sme sa, som spokojný a práca ma napĺňa,“ povedal Čupr, ktorý denne prekladá štyri tony krabíc.

„Peniaze som síce zarábal slušné, ale nedokázal som s nimi hospodáriť. Užil som si. So mnou ale aj moja bývalá rodina, bohužiaľ,“ priznal v úprimnej spovedi futbalista.

FOTOGALÉRIA: Tvrdé lekcie v živote legendárneho Paula Gascoignea

Druhý zľava Christoph Baumgartner (Rakúsko), vľavo Ondrej Duda, tretí zľava Adam Obert a vpravo Martin Dúbravka (všetci Slovensko).
Obert hviezdou slovenského tímu: Kucka a Duda by sa mali nad výkonmi zamyslieť Zobraziť článok

Na sociálnej sieti Instagram má viac ako 1,5 milióna sledovateľov.
TOTO by malo byť nezákonné: Sexi manželka futbalistu Interu rozpálila fanúšikov! Zobraziť článok

Slovenský futbalový obranca Adam Obert v drese Cagliari Calcio.
Adam Obert po premiére v repre: Splnil si sen, no spokojný nebol Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});