Ex-reprezentanta zruinoval hazard: Nemá nič a pracuje ako skladník!

Skončil bez peňazí a úplne na dne, no teraz sa na to pozerá s nadhľadom. Bývalý český mládežnícky reprezentant Martin Čupr (46) priznal, ...
  • Zdroj: Archív/Mč

Skončil bez peňazí a úplne na dne, no teraz sa na to pozerá s nadhľadom. Bývalý český mládežnícky reprezentant Martin Čupr (46) priznal, že prehajdákal majetok na hazarde.

Čupr debutoval v českej lige vo veku 16 rokov a 8 mesiacov a stal sa najmladším hráčom súťaže. Doma hrával za Slovan Liberec, Žižkov, Mladú Boleslav či Příbram. Dokonca bol aj v národnom tíme do 21 rokov a členom olympijského tímu v Sydney 2000.

Vyskúšal si aj zahraničný angažmán. Dve sezóny hral za nemecký klub Fortuna Düsseldorf a rok sa zdržal na Cypre v klube AEP Pafos.

V rozhovore pre sport.cz verejne prehovoril o svojich problémoch s hazardom. „Hral som ruletu. Za rok a pol som prehral dva a pol milióna korún. Jednoducho mi nešla čierna trinástka. Teraz si síce z toho robím srandu, ale veľa ľudí som sklamal. Ospravedlňujem sa tým, ktorým som nedokázal vrátiť peniaze. Je mi to trápne,“ priznal český futbalista.

Erling Haaland.
Haaland to povedal na rovinu: Tvrdý odkaz pred zápasom so Slovenskom! Zobraziť článok

Čupr si začal požičiavať peniaze a s úrokmi sa jeho dlhy vyšplhali na úroveň päť miliónov korún. Problém sa snažil riešiť sedeniami, no nepomohlo. „Bol som sraľo – bývalej manželka som zamlčal, keď som v tom bol za 700-tisíc. Hanbil som sa. Myslel som, že dlh umorím. Lenže potom som tam zahučal za dva a pol milióna,“ prezradil.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});